Wat & Hoe

R44 is een werkplaats van Deelgenoten Oss en helpt mensen bij het ontdekken van wat ze willen, wat ze kunnen en wat ze nodig hebben om datgene dat ze willen te bereiken. We doen dat door mensen de kans te geven te “proeven” aan allerlei betekenisvolle en zinvolle dagactiviteiten om zo uit te vinden wat het beste past (Deelgenoten Oriëntatiecentrum

Dat doen we door middel van dagbesteding, vrijwilligerswerk of leer-werktrajecten met hulp van werkbegeleiders. Met ondersteuning door talentcoaches die uitgaande van de behoeften van de deelnemer, op zoek gaan naar de plek die het beste bij hem/haar past, rekening houdend met de mogelijkheden die hij/zij heeft. Vaak gebeurt dit in samenwerking met andere professionals die betrokken zijn bij de deelnemer, zodat er een gezamenlijk plan is waarover de deelnemer zelf de regie heeft.


Deelnemer

Bij de werkplaats van Deelgenoten (R44) kun je op zoek naar jouw mogelijkheden. Wat er ook speelt de talenten die je hebt, blijven. Het kan zijn dat je het een tijd zo moeilijk hebt, dat je die talenten niet optimaal in kunt zetten. Wij helpen je om daar weer aan toe te komen.

Bij R44 gaan we vooral op zoek naar wat je nu echt wilt en wat jij betekenisvol en zinvol vindt. Waar jij het leuk hebt en tegelijkertijd zinvolle activiteiten doet waar andere mensen iets aan hebben. Dit kan in de vorm van dagbesteding, vrijwilligerswerk en het kan zo zijn dat je (uiteindelijk) weer naar betaald werk wilt.

We zoeken samen met jou uit wat je graag wilt, waar jouw kracht zit en wat je nodig hebt om datgene wat je graag wilt te bereiken.
Als je dat gevonden hebt, zoeken we een plek waar je voor langere tijd actief bent. Ook dat kan in de vorm van dagbesteding, vrijwilligerswerk of als voorbereiding op (terugkeer naar) betaald werk)

We werken altijd samen, met andere ondersteuners die je hebt, om met jou een samenwerkplan te maken, zodat iedereen samen met jou aan jouw doelen werkt.

Wat het allemaal precies inhoudt, leggen we je graag uit. Je bent van harte welkom. Bel 0412 - 763 526 of mail conny@r44.nl

Werkgever

Bij R44 verbeteren deelnemers hun kansen op de arbeidsmarkt door talentontwikkeling. Wij ondersteunen ze hierin. Net als in de zoektocht naar een duurzame werkplek.

We focussen daarbij op de juiste match met voor beide partijen zicht op een plezierige en rendabele samenwerking. 

Op zoek naar een gemotiveerde medewerker of wil je meer weten over onze werkwijze? Klik hieronder of neem direct contact met ons op. Bel 0412 - 763 526 of mail evert@r44.nl
 

Consument

Bij R44 kan je terecht voor diverse diensten en producten. Of het nu gaat om een te repareren fiets, een op maat gemaakte tuinbank, een LP uit de jaren 70, een prachtig servies dat een tweede leven verdient, een telefoon die gerepareerd moet worden, een tweedehands laptop, een handgemaakt design cadeautje... we hebben het allemaal!
Bezoek onze werkplaats en winkel aan de Rossinistraat 44. Meer weten? Bel 06-20199592 of mail shadi@r44.nl