Vertel je verhaal

Aan de Rossinistraat bestaat er ook de mogelijkheid om met nieuwe media aan de slag te gaan. Contentbeheer, webshoponderhoud, vormgeving, E-zines, (product)fotografie, video en het schrijven van, voor de zoekmachines, aantrekkelijke teksten en nieuwsberichten. Kortom de ingrediënten voor succesvolle uitingen op het internet.

Onder leiding van leermeesters Henk Gruntjes en Geert-Jan Princen die samen meer dan een halve eeuw ervaring hebben op het gebied van Internetcommunicatie, gaan we met de deelnemers werk maken van communicatie. R44 levert maatwerk voor de deelnemers, we zorgen dat ze Vitaal zijn en bepalen of ze Affiniteit en Talent hebben voor het communicatievak. Want het zou mooi zijn als we voor u het gewenste stukje content voor uw website kunnen leveren en daarmee de deelnemers weer een stuk dichter bij de arbeidsmarkt brengen. 

Mijn naam is Geert-Jan Princen en sinds mei 2017 ben ik  leermeester Internet en begeleid ik deelnemers op het gebied van inkoop, verkoop en logistiek binnen het leerbedrijf. Ik vind het mooi om mensen verder te helpen hun talenten te ontdekken en zelfvertrouwen te geven op weg naar een leuke passende baan. Voor mij is het glas altijd halfvol!